Fødslen der aldrig nåede fødegangen - dette er Gabriela's historie

Ebayfund#11 Pæne Penalhuse

Både Janne og jeg selv skal tilbage på skolebænken på mandag. Vi mangler et penalhus til skolestart, så jeg har selvfølgelig kigget hvad eBay kunne byde ind med. Jeg fandt faktisk rigtig mange pæne penalhuse, som både store og små kan få glæde af.

Se selv! 🙂

image

1. 47.- her //2. 57.- her // 3. 69.- her // 4. 10.- her // 5. 65.- her 6. 26.- her // 7. 110.- her // 8. 80.- her // 9. 17.- her // 10. 11.- her // 11. 61.- her //

Alle priserne er inklusiv Porto. De fleste af penslhusene kan også bruges som make-up punge, men da det er skolen der fylder i vores hoveder, var det selvfølgelig dét indlægget skulle handle om. Nu skal jeg bare beslutte mig for, hvilket et der skal klikkes hjem. Jeg er faktisk vild med dem alle sammen, så jeg har lidt svært ved at bestemme mig. Jeg er især vild med nummer 3 og 7, men Batman fra nr 1 er jeg også stor fan af. Måske jeg også bestiller nr 6 med i sort med øjenvipperne, den ville være så fin til mit make up.

Som i kunne læse i dette indlæg, skal jeg læse til socialrådgiver. Jeg er spændt på at komme igang, selvom det stadig virker meget fjernt, at skolen starter nu. Jeg har faktisk svært ved at forholde mig til, at det er nu jeg skal tilbage til det virkelige liv. Jeg skal være på skolen fra 8-15.30 de første to dage, hvor der står på skemaet, at vi skal være sammen med tutorene. Jeg glæder mig til at se, hvad de har fundet på. Bagefter er det lige på og hårdt med undervisningen, så det er med at have skoleudstyret klar.

Jeg mangler stadig at købe alt, jeg mangler endda også en ny computer. Jeg kommer derfor til at søge nettet tyndt efter skoleting de næste par dage, så i må sige til, hvis i vil have mere “Back to School” inspiration. 🙂

Hvis du er i tvivl om hvordan du handler på eBay, kan du læse vores simple guide her.

Tak fordi du læste med! Hvilket af penalhus er din favorit? Og skal du også tilbage på skolebænken inden længe?

Janne og daniella 2

Indlægget er ikke sponsoreret. For flere eBay tips kan du følge denne Facebookgruppe.

Følg bloggen på Facebook her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fødslen der aldrig nåede fødegangen - dette er Gabriela's historie