EBayfund #7 Sweet dreams little girl

eBayfund #8 Nighty Night little boy

I var vilde med pigenattøjet fra eBay, som vi delte med jer i går. Det er fedt, at i tog så godt imod det. Det giver os nemlig mod til, at bevæge os mere rundt i pigeafdelingen, så vi fremover kan komme med tip, til billige outfits til både banditter og prinsessen. 

Drengene skal ikke snydes, så vi ville lige vise noget af det nattøj fra eBay, som vi længe har haft i kikkerten til vores egne drenge.

collage sweet dreams_1

Bjørn 86.-/Kat 86.-/Bananer 89.-/ Mustache 86.-/Mr. Bjørn 86.-/Biler 86.- /

Ligesom nattøjet til pigerne, findes det selvfølgelig også i forskellige varianter og farver til drengene. Du kan med fordel selv kigge lidt rundt, der findes nemlig så meget fint nattøj på eBay. Mærket hedder Vaenait, og vi har hørt rigtig godt om både kvalitet og pasform. Der er flere der har spurgt os omkring størrelsen, så vi har fundet denne størelsesguide. Vi håber at den kan være en hjælp, hvis du er i tvivl om hvilken størrelse, du skal vælge.

image

Vi ved også, at tøjet fra Asien ofte er mindre end vi er vant til herhjemme. Som udgangspunkt i denne guide, gør det sig efter sigende også gældende med nattøjet fra Venait. Lucas er 10 måneder og bruger størrelse 80. Udfra målene i guiden passer han størrelse S (78-89 cm) nu. Men der står også, at man skal tage en størrelse større end vanligt, hvis man ikke er til det stramme look. For at være på den sikre side, vælger jeg at købe størrelse M (89-101 cm) til ham. Hellere for stort end for småt, for det skal bruges henover vinteren. Lucas har det nemlig varmt når han sover, så her i sommerperioden bliver han lagt i seng med bodystock på, eller bare i blemås, på de få dage hvor det har været rigtig varmt.

Du har måske bemærket, at noget af nattøjet vi har fundet, koster over de famøse 80 kroner. Det betyder at du kan risikere, at din pakke bliver taget i tolden. Det er langt fra hver gang det sker, men vi vil blot oplyse at risikoen er der. Hvis din pakke bliver taget, bliver der tillagt moms på din vare. Derudover skal du også betale ekspeditionsgebyr til postselskabet, dette beløb svinger, alt afhængig af hvem der administrere din pakke i Danmark.

Det afholder os dog ikke fra at købe, man skal jo tage lidt chancer her i livet.:-D Vi er forelskede i det grå med kattehoveder på, som helt sikkert snart bliver klikket hjem til banditterne! Jeg skal også have bestilt nogle af de andre sæt, jeg skal bare lige bestemme mig for, hvilke det skal være. Det er ulempen, når det hele er så smart! Vi synes i øvrigt, at meget af det er så smart, at det sagtens kan bruges som almindeligt hverdagstøj!

Du kan se vores simple eBayguide her. Vores samling af lækkert nattøj til pigerne finder du her. Vi kan ikke garantere for kvaliteten af produkterne, da vi ikke selv har fået det hjem endnu.

Tak, fordi du læste med! Kunne du finde på at klikke noget af det flotte nattøj hjem? 

Daniella og janne

Indlægget er ikke sponsoreret. Hvis du vil have flere tips til gode fund og eBay Tips, så kan du med fordel følge denne gruppe på Facebook.

 

Følg bloggen på Facebook her.

2

  • Maria

    Ej, det med bamsen/bjørnen er da helt klart til piger 🙂 Har det til min egen pige, og meget piget 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • BANDITTERNE

      Haha, jeg tænkte nu, at det var meget unisex Minder nemlig super meget om ferm Livings Mr. Bear bamse, som jeg helt sikkert også kunne finde på, at have på Villads værelse. Synes det ser orange ud på billederne er det lyserødt i virkeligheden?
      //Janne

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

EBayfund #7 Sweet dreams little girl