MIN GRAVIDITET SOM SLUTTEDE BRAT

SØNDAGSDAGBOG OG BILLEDREGN

Da vi vågnede i morges, havde vi ingen planer for dagen, udover at vores søndag skulle stå på ren og skær hygge i familiens tegn.

image

Dagen startede helt perfekt for mit vedkommende! Rúni stod nemlig op med Lucas, da han vågnede klokken 08, og jeg fik lov til at blunde videre i sengen. Da det blev tid til hans formiddagslur, kom han ind til mig i sengen, blev ammet, og så sov vi sammen til 11.30 – luksus! Min stedfar har lånt os sin bil i weekenden, og det skulle selvfølgelig udnyttes med en tur ud i det blå. Vi pakkede taskerne, så vi havde bleer nok, madpakker, skiftetøj og hvad vi ellers kunne tænkes at få brug for, hvis vi besluttede at være på tur hele dagen. Vi startede med at køre til Storcenter Nord, for at spise god frokost og ose lidt. Vi fik købt lidt til Lucas i HM, og det bedste køb måtte vise sig, at være en hvid solhat, der kun kostede en tyver.

Vi besluttede os for at tage ned til Tangkrogen i Aarhus, for at se Sculpture by the sea. Vi var ikke de eneste med den ide, og der var et mylder af mennesker. Selve skulpturene var ikke så spændende efter vores smag, men det var rigtig hyggeligt at gå hånd i hånd langs vandet, imens solen bagte over os. Lucas sad i bæreselen, og lod til at nyde gåturen i fulde drag. Vi var selvfølgelig også nede på stranden, og det var især noget der passede vores lille bandit. Alt hvad han fandt, fra sten til tang, til sand og muslinger, skulle undersøges, proppes i munden og smages på. 🙂

Min  søster og svoger bor tæt på Tangkrogen, så bagefter tog vi et smut forbi dem for at sige hej. Her fik Lucas serveret lækker aftensmad af sin moster, imens vi andre tog en tiltrængt slapper på sofaen. Min søster fik lokket os med (tilbage) til stranden, hvor vi fik vaffel-is og ristede hotdogs. Lucas fik lov til at smage, og det virkede til at isen var det lækreste han nogensinde havde smagt.

Pluselig var klokken allerede 20, og tid til at vende snuden hjemad. Det er fantastisk, at Lucas er så nem at have med på tur, den ros skal han altså have. Han elsker at være på udflugt, og der har slet ikke været noget hele dagen. Alt i alt har søndagen været helt perfekt, og nu går jeg i seng med et kæmpe smil på læben. Jeg elsker sommerdage som disse, og det bedste jeg ved, er at bruge tid sammen med min egen lille familie! <3

Nedenfor ser i en masse øjebliksbilleder fra vores dejlige søndag.

imageimage image image image image image image image imageimage imagedetoaaaaffaaa

 

Har i haft en god weekend, og nød i at solen endelig tittede lidt frem i dag? 🙂

Tak fordi du læste med!

Daniella

Følg bloggen på Facebook her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MIN GRAVIDITET SOM SLUTTEDE BRAT