MORLIVET UCENSURERET// BLESKIFT

INSTAGRAM-BABYER OG HØJT HUMØR

I går gik endnu en dag på barsel, og det var en dejlig en af slagsen. Vi var nemlig i Aarhus for at mødes med en masse andre skønne mødre og deres lækre babyer. 

Vi tog banditterne under armen og begav os ned i byen. Vi tog bussen kl. 10. 45.  Egentligt ville vi have taget tidligere bus, men selvfølgelig kom vi ud af døren i sidste øjeblik, missede bussen og måtte sidde pænt i busskuret indtil den næste kom. Typisk os. Vi udnyttede tiden, mens vi ventede, og drengene fik derfor serveret mad i det fri. Lucas havde sovet længe, så han fik serveret havregrød til morgenmad og Villads fik rugbrødshapser, da det var hans formiddags-måltid.

image

Vi havde tilmeldt os et arrangement, der gik ud på at mødes med nogle andre mødre på Instagram. Det var ikke os selv der havde stået for planlægningen af arrangementet, så vi kendte ikke alle de fremmødte på forhånd. Men der var et par velkendte ansigter i blandt, og hvor var det skægt at mødes “in real life” Alle der var med var simpelthen så søde, og alle babyerne var i højt humør og lod også til at hygge sig med deres nye legekammerater.

Vi var 11 mødre og 11 dejlige unger, så det var lidt svært at finde et sted vi alle kunne være. Vi havde håbet på bedre vejr, så vi feks. kunne tage på picnic eller i Dyrehaven, men det er ikke så sjovt i regnvejr. Vi mødtes i babyloungen i Bruuns galleri, hvor vi hyggede os i et par timer. Derefter købte vi frokost og mødtes igen i Sallings legerum. Det er i øvrigt et fantastisk sted, drengene ELSKER at være i Salling og lege! Der er et stort legeområde de kan boltre sig på, og en helt masse legesager. De små banditter vil aller helst lege i det grønne legehus, og kunne sagtens bruge en hel eftermiddag på at slå ruderne ud og ind 😀

image

Noget som er fantastisk ved et arrangement som dette, er at selvom alle mødre er forskellige og unikke, er alle sammen de bedste mødre for netop deres barn. Og dét var der plads til, -at alle mødre ikke gør alt på samme måde. Det var med til at give en virkelig skøn stemning, at var en gensidig respekt og accept iblandt os. På trods af at vi ikke havde så meget tid til at snakke med alle, da det jo også kræver lidt at holde styr på de små banditter, så havde vi en fantastisk dag i går.

Det var meningen, at vi ville tage på udsalgs-shopping når arrangementet sluttede. Men både os selv og drengene var simpelthen så trætte, at vi valgte at tage bussen hjem kl. 15.45. Lucas gik helt kold i bussen på vej hjem. Banditterne har helt sikkert også haft en god dag, og nydt at der var lidt fart over feltet, og de var hurtigt klar til at blive puttet i går aftes.

Her er lidt stemningsbilleder fra vores dejlige tur til Aarhus.

 

image

image

image

image

image

image

 

Hvad skal i lave i dag? 😀

 

Tak fordi du læste med <3

Følg bloggen på Facebook her!

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MORLIVET UCENSURERET// BLESKIFT