DE FØRSTE DAGE SOM MOR TIL EN ALT FOR TIDLIGT FØDT

SØDE SANGE OG RYTMISKE BABYER..

Det er værd at undersøge, om der findes nogle sjove tilbud til dig og din baby i din kommune. Vi benytter os gladeligt af alle de gode gratis ting i området, og Lucas og Villads elsker når der sker lidt i hverdagen.

 

BABYSALMESANG:

Da Villads og Lucas var små, gik vi til babysalmesang i sognegården til Tilst Kirke hver mandag morgen. Både Lucas og Villads er døbt, og selvom hverken Janne eller jeg ”dyrker” den kristne religionen, synes vi at det er dejligt at drengene havde mulighed for at stifte bekendtskab med kirken på en sjov måde, allerede i en tidlig alder. Det var rigtig dejligt at få genopfrisket de gode gamle børnesange, og selvfølgelig også lære lidt nye. Herhjemme har vi stadig glæde af alle de gode sange vi fik med fra babysalmesang, og drengene elsker når vi synger for dem. Efter ”sangtimen” skulle de fleste babyer til lur, og så havde kirken sørget for kaffe og morgenmad. Det var altid hyggeligt at få en lille sludder med de andre mødre, og snakke om ugen der var gået. Et hold varer typisk 3 måneder, vi gik til det da drengene var 3-6 måneder, og de andre babyer på holdet var samme alder.  Vi valgte ikke at tilmelde os det nye hold, da ingen af babyerne fra vores hold skulle forsætte, og drengene ikke ville få nok ud af, at være sammen med de små babyer. Men det var en dejlig tid til babysalmesang, og helt sikkert noget vi vil mindes med smil, når vi tænker tilbage på vores barsel. Babysalmesang får vores varmeste anbefaling, og det er værd at undersøge om det tilbydes i dit område, hvis du alligevel går hjemme på barsel med en lille bandit. 🙂

m

BABYRYTMIK:

Vi har snakket om, at vi savnede at gå til babysalmesang, og overvejet at gå ned på besøg, om ikke andet for morgenmadens skyld. 😀 Derfor blev vi ret begejstrede, da det blev slået op på facebook, at der ville starte et hold med babyrytmik i by-huset. Vi meldte selvfølgelig både Villads og Lucas til. Vi var afsted i formiddags for første gang, og vi kom i rigtig god tid, så drengene kunne lege med de andre babyer, inden timen startede. Desværre skulle Lucas sove formiddagslur imens babyrytmik stod på, og det var lidt ærgerligt at han ikke kunne være med til at synge og danse. Heldigvis fik Villads meget ud af det, og han synes at det var en fest at være med. Der var lidt flere babyer med i forhold til da vi gik til babysalmesang, så selvom drengene var nogle af de ældste, fik de meget ud af det. Vi var især begejstrede for de nye sange vi nu skal til at lære. Der var ingen gengangere, så det bliver dejligt at have lidt nye sange og lege vi kan lære drengene. Vi skal afsted 4 gange i alt, og vi er sikre på at det nok skal blive et hit for både store og små.

111  11111111

11111

Som i måske kan fornemme af stemningsbillederne ovenfor, så har Villads lært at lege TITTEBØH selv. Hold nu op, hvor er det bare kært altså.

 

Vi har også overvejet at drengene skal være besøgs-babyer på det lokale plejehjem, det kunne da være hyggeligt! Måske vi skulle undersøge det nærmere.

Hvis i kender til andre gode tilbud, (ud over mødre-gruppe og  babysvømning der får sit eget indlæg), så lig gerne en kommentar. Måske vi også kan få glæde af det i vores by. 🙂

Tak, fordi du læste med!<3

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DE FØRSTE DAGE SOM MOR TIL EN ALT FOR TIDLIGT FØDT