EBAYFUND #3

SOLSTRÅLER OG SPONTAN SHOPPELYST

I morges blev vi enige om, at bruge dagen sammen, og selvfølgelig skulle vi på tur med banditterne i det gode vejr. 

image

Vi besluttede os for at tage bussen ind til Aarhus. Vi har jo lige fået løn, og så opstår der som regel en trang til at shoppe, så det var lige hvad humøret var til i dag. Begge drengene sov, da vi kom ind til byen, så det var oplagt at starte dagen med frokost til os mødre. Det var faktisk dejligt, for så havde vi lige et sjældent øjeblik, til ren og skær venindehygge.

Vi gik på en restaurant der hedder Italia, der ligger ved åen i Aarhus. Der var der nemlig mulighed for at spise udendørs, hvilket var et must, så vi kunne nyde solen under middagen, imens drengene kunne sove i skyggen. Vi bestilte pizza med ruccola og parmaskinke, samt en Caesar favorit salat til deling. Pizzaen var virkelig lækker, men det er også vores begges yndlings-pizza. Desværre var salaten skuffende og kedelig, den havde ihvertfald intet med Caesar salat at gøre. Den lignede mest af alt, noget en femårig kunne bikse sammen. 😀 Drengene vågnede selvfølgelig ligesom maden blev serveret, og så sad de og hyggede sig i hver sin klapvogn, imens at de smagte lidt fra vores tallerkener.

image

Da vi havde spist os mætte, gik vi i magasin, for at give drengene en tør mås. Vi lurede også i børnetøjs-afdelingen, hvor der er en del lækkert tøj på udsalg. Vi trænger begge til nyt tøj til OS selv, så vi besluttede at lade fristelserne hænge, og gemme pengene til selvforkælelse. At vi så aldrig rigtig nåede i særlig mange butikker, der forhandler voksenting, er en anden sag. Tilgengæld fik vi købt lidt lækre udsalgsgodter til banditterne i H&M. De har den alder lige nu, hvor vi både kan købe i babyafdelingen (80/86) og i afdelingen med tøj for de større drenge (næste str. 92) Det betyder dobbelt op på udsalg, hep hey. Det er jo noget der passer os og vores pengepunge. Se et lækkert sæt Janne kom hjem med til Villads, han bliver ret sej i sit nye tøj!

image

Banditterne fik frokost i det fri, menuen stod på spagetti på glas fra Semper. Når vi er på tur, får de ind i mellem lov, til at få sådan et måltid. Det er dejlig let at have med på farten, og de elsker det! Til dessert fik de danske jordbær, der smagte af sommer ! Købt i Føtex til sølle 15.- Så er det tip givet videre. 🙂 Imens de sad og spiste, kom der en ældre dame forbi. Hun var rigtig sød og snakkede med drengene, der var helt vilde med hende. Efter at vi har fået børn, kommer der altid en masse mennesker hen for at hilse og snakke, hvilket som regel er rigtig hyggeligt. Det er dejligt at se, hvordan drengenes humør smitter, og bringer smil hos dem vi møder på vores vej.

 

Det var meningen, at vi ville på biblioteket, hvor der eftersigende skulle være et godt legeområde. Men vi var alle 4 ved at være trætte, så vi valgte at ”stoppe imens legen var god” og vendte snuden mod bussen i stedet. Banditterne var  i højt humør på vej hjem. De synes, at det er så fedt at køre i bus, og vil gerne op at stå, for at få det hele med. Vi elsker at se deres begejstring, over de små og simple hverdagsting. Man får sat tingene i perspektiv, når man bliver mor. Og vi glæder os over de små ting sammen med dem, for de har da ret i, at bussen ikke er så ringe endda, at det er mega sejt at klappe kage, og at det er det fedeste i verden, at få lov til, selv at ”styre” klapvognen!

Her er lidt stemningsbilleder fra vores shoppetur til Aarhus. Som i kan se, har det været endnu en fantastisk dag på barsel! 🙂

image

image image image image image image image image image

 

Har i også nydt solen i dag? Kender i det med, at man tager på shopping, for at forkæle sig selv, men endnu engang kommer hjem med tøj til barnet?

Tak fordi du læste med! <3

Janne og daniella 2

 

Følg bloggen på Facebook her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

EBAYFUND #3