Børneværelset - Lego opbevaringsbokse

Fridag, første skridt og forventningsglæde

I dag har jeg haft studiedag. Normalt ville sådan en dag skulle bruges på at læse op, men i dag, havde jeg valgt at holde Villads hjemme, så vi kunne holde hyggedag. 

image
Hans lure blev brugt på læsning, og selvom jeg da i skrivende stund er lidt bagud i dagens læseplan, så har det været det hele værd.
De er nemlig guld værd sådanne dage, og selvom det får mig en smule til at savne det søde barselsliv, så kan jeg ærligt sige, at jeg befinder mig ganske godt i den hverdag, som vi har nu.

Dagen har både budt på svingture, karruseltur i fars stol, legestue på terrassen og Villads allerførste helt sikre skridt.

Efter Villads formiddagslur og -frugt så vi nemlig vores snit til at være udenfor i det strålende vejr. Jeg samlede et hav af legetøj sammen og fik lillemanden i tøjet, og snart kunne vi nyde formiddagen på terrassen. Villads fik “ordnet” lidt i mine bede, og ellers fik vi hujet og leget med stort set alt legetøjet vi havde sat ud.

image

Lige pludselig besluttede han, at han ville tage gåvognen, og gå rundt om huset, over på legepladsen, så det gjorde vi. Her fik vi leget i sandkassen, gynget og taget adskillige rutscheture. Så kom farmand, som allerede havde fri til middag, hjem og overraskede os ved legehuset.

Det har dog ikke været en dag som alle andre i dag. For Villads har taget sine aller første sikre skridt. Villads er en meget ekstatisk dreng med et meget højt energiniveau, og han har derfor ikke tålmodighed til at sidde eller stå stille.  I flere uger har han løbet/faldet et par skridt, men på grund af den høje fart, har det på ingen måde været stabilt.

Men i dag gjorde han det. Han gik hele 5-6 skridt hen mod mig fra køkkenet. Jeg er overdrevet stolt og glad, og en anelse sørgmodig over min lillebitte Villads ikke længere er en baby.

image image

Oveni alt dette, går jeg også rundt med maven fuld af forventningsglæde i disse dage. For weekenden står på en tur til Lalandia – inviteret af min svoger og svigerinde. Jeg glæder mig så meget! Især til vandlandet!
Villads er en kæmpe vandhund, som elsker alt, som har med vand at gøre, om det så er bad, svømmehal, regn eller vandhanen. Det er så fedt, for sådan en tur, er ikke lige regnet med i budgettet, når man er forældre på SU og lærlingeløn.

image image

Kan det virkelig passe at alt går op i en højere enhed for en gangs skyld? Ja, det tror jeg! Og jeg har i sinde at nyde denne tid i fulde drag. :-*

Tak, fordi du læste med.<3

janne2

 

 

Følg bloggen på Facebook her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Børneværelset - Lego opbevaringsbokse