AFSLØRING: Derfor er vi stille

Lucas første fødselsdagsønsker

Lucas fylder sit allerførste år den 8 September. Det er liiiige om lidt, selvom jeg føler, at jeg jo lige har født ham! Året er simpelthen fløjet afsted, og min bandit bliver alt for hurtigt stor. Jeg er igang med at forberede hans store dag, og nu kan jeg også – endelig – krydse hans ønskeliste af på tjeklisten.

Her kan du se hvad han ønsker sig i gave fra dem der har ham kær. 🙂image

1Paper bag (stk) 149.- // 2. Racerbane 153.- // 3. Egg cykelhjelm+skin 698.- // 4.  Nodoll bamse 179.- // 5. Le Toy Røremaskine  349.-// 6. Angulus begyndersko 455.- // 7.  Zig Zag Tipi 1050.- // 8. Legekøkken 539.- //

Vi har lige fået en knald-lækker cykel med cykelstol af min far og stedmor. Det er så fantastisk, at vi kan spare lidt tid om morgenen på vej til vuggestuen. Jeg ville aldrig i livet cykle med ham, uden at han har cykelhjelm på, og derfor har han ikke været ude at prøve den endnu. Jeg er sikker på, at han kommer til at elske at sidde bagpå, derfor ønsker han sig en cykelhjelm, så vi kan komme udsat fræse hurtigst muligt. Jeg er helt pjattet med hjelmene fra Egg, især racerhjelmen er bare så fed. Jeg synes at det er ret mange penge for en cykelhjelm, men hans sikkerhed er et af de steder, hvor jeg nægter at gå på kompromis.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig et legekøkken og en tipi til ham. Så kan han bruge timevis på at lave mad i sit køkken, eller hoppe ind i sin lille hule, hvis han har brug for en pause eller en lille hyggestund.

Banditten er begyndt at gå, dét er altså stort og nok noget af det sødeste jeg nogensinde har set! Et par gode begyndersko er nødvendige nu, og sådan et par står defor meget højt på ønskelisten. Jeg er vild med alle de søde sko fra Angulus, og valget er faldet på et par med velcro, da jeg har en forestilling om, at det er mest praktisk, når man som os (oftest) har lidt travlt med at komme ud af døren. 🙂

image

Det er med at udnytte, at han stadig er så lille, at han ikke forventer at der er legesager i alle pakkerne. Han har også ønsket sig lidt tøj af sin bedste ven Villads, ham og hans søde mor har altid så god smag. 😉 Vores økonomi er ret stram det næste halve år, som jeg også nævnte i indlægget her. Derfor er vi nødsaget til at have lidt praktiske ting på ønskelisten til jul og fødselsdag, men tro mig – han kommer ikke til at mangle noget.

Det er nogle lidt dyre ønsker, der står på hans liste, og jeg ved da godt at han langt fra får det hele. Men jeg synes at det er dejligt for familien, at der er lidt at vælge imellem, og så er der også plads til, at vi kan blive overraskede. 🙂 Der er også nogle lækre legesager på ønskelisten. Udover det på billedet ovenfor ønsker han sig nemlig også en puttekasse og en kugleramme fra ikea, og selvfølgelig trælegemad og et lille grydesæt, så han kan komme igang med at kokkerere.

Jeg ser simpelthen så meget frem til, at fejre min guldklumps første fødselsdag. Det er en festlig og ganske særlig dag, når vi kan fejre, at det er præcis ét år siden, at han kom til verdenen. Den dag vi blev til en familie og vores liv forandrede sig til det bedre. Han fortjener et brag af en fest, som tak for at det lige netop var ham, der kom til verdenen og fuldendte vores liv dén dag sidste år.<3

Så stolt ser man ud, når man lige har lært at gå. Han smelter mit hjerte fuldstændigt!image

Tak fordi du læste med! 

Indlægget er ikke sponsoreret.

Daniella

Følg bloggen på Facebook her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

AFSLØRING: Derfor er vi stille