Bloggens fremtid og vores indtægter

Lucas første fødselsdag og 1 års undersøgelse

Lucas kom til verdenen kl. 04:00, 53 cm lang og 3800 g. den 8/9 2014, så i går kunne vi fejre hans 1 års fødselsdag. Det var en stor dag for vores dejlige dreng, der for aller første gang skulle åbne fødselsdagsgaver og spise sin helt egen lagkage.

image

Det var også en stor dag for mig, fordi den mindede mig om, hvor jeg var for 1 år siden, da jeg lige havde født og endelig mødte min søn for første gang. Mine føleser var et stort kaos af lykke og bekymring, og i dag er jeg så stolt af min dreng og den person han er i fuld gang med at udvikle sig til at blive. Han fortjente et brag af en fest, fordi han for 1 år siden kom til verdenen, valgte os som forældre – og forandrede vores liv til det bedre.

Året er fløjet afsted. Tid er en underlig ting efter jeg har fået Lucas. Det føles jo som om at han altid har været her. Men samtidig synes jeg at tiden flyver afsted! Hver evig eneste måned når vi rammer den 8, bliver jeg forbavset over hvor hurtigt min lille dreng blev 1 måned ældre. Det er sket for mig 12 gange nu, og pludselig har jeg en stor og charmerende 1 årig bandit, der både kan gå og alt muligt.

Lucas fødselsdag er blevet fejret af 3 omgange. I weekenden var vi i sommerhus med hans Omma og Abbe. (mine svigerforældre) Han var desværre i rigtig dårligt humør hele weekenden. Det er ligesom om, at weekenderne med hans Omma altid ramler altid sammen med tandfrembrud eller tigerspring, der resulterer i manglende nattesøvn og en utilfreds dreng, der kun vil hænge på sine forældre. Det gør mig lidt ked af det, at de aldrig helt har oplevet den super glade og livsglade dreng som han jo ér, men vi havde en dejlig weekend trods alt. 🙂

Selve fødselsdagen blev holdt søndag eftermiddag, hvor Lucas også fik besøg af alle mine søskende, min søsters kæreste og min far og stedmor. Det var rigtig hyggeligt, vi var 13 i alt, så der skulle bages en masse boller og pølsehorn. De blev faktisk meget gode og luftige,  så de opskrifter vil jeg gerne dele med jer senere på ugen. Min søster havde også bagt en virkelig lækker marengskage med bær på toppen, og min far havde medbragt en (noget udtværet) kagemand fra bageren, det grinte vi lidt af, jeg har aldrig set en kagemand så grim! Men der var nok at vælge imellem til den søde tand, og pyt med udseendet, det er jo smagen der tæller. imagePå hans fødselsdag i går, havde han selvfølgelig også inviteret nogle dejlige gæster. Hans Moster, Onkel, Mormor og Moffe og selvfølgelig Villads, Janne og Jesper kom for at fejre ham. Menuen stod på Lasagne med råkostsalat og hvidløgsbrød, og til dessert havde min søster igen været effektiv i køkkenet. Hun havde bagt banankage og cheesecake, men alle de søde sager vi har fået, fortjener et indlæg for sig. 😀 Han havde en helt perfekt fødselsdag, hans humør var så godt hele dagen, og han NØD at være i centrum.

Han fik selvfølgelig også en lille lagkage for sig selv. Han kiggede lidt skeptisk på den i starten, og var lidt fascineret af lyset ovenpå kagen. Da han gik ombord i kagen og opdagede hvor godt den smagte, var han ved at boble over af lykke. Han spiste rub og stup, og efterlod sig et værre svineri – det var præcis som det skulle være. 😀

image

I dag fejrede han fødselsdag i vuggestuen. Janne og jeg var kreative i går aftes, så han kunne forkæle sine små venner med noget sjovt og lækkert til maven. Vi lavede en skildpadde ud af vandmelon og fyldte den med frugt, og så formede vi også en slange af boller. Fødselsdags lækkerierne til vuggestuen vil jeg også skrive mere om senere på ugen, så du kan altså godt glæde dig til en masse lækre opskrifter og guides. 🙂

Da vi tippede om billigt fødseldsagspynt fra eBay, slog jeg selvfølgelig til og fik bestilt lidt hjem til Lucas første fødselsdags fest. Jeg er helt vild med ”I AM ONE” banneret, det er simpelthen så fedt! Ballonerne lugter meget syntetisk, men når først der er luft i, er det ikke noget man bemærker. Ballonerne der står Lucas på kan købes i ToysRous, de er en gave fra hans Mormor og Moffe.

image

I eftermiddags skulle vi til 1 års undersøgelse hos lægen. Jeg gruer altid for vaccinationerne, selvom han plejer at tage det i stiv arm. Det gjorde han også i dag, men han græd lidt ved stik nummer to. Nu vejer han 9,2 kg og måler 79 cm. og han følger sin kurve perfekt. Han er begyndt at spise en del mere end han plejer, så vi er lidt spændte på, om han snart springer sin kurve. Alt var lige som det skulle være, og mor her er så stolt af sin lille bandit.

Det har været nogle fuldstændig fantastiske dage, som vi har nydt sammen med Lucas og vores nærmeste. Jeg er stadig lidt paf over at han er fyldt 1 år, men jeg må vidst bare se i øjnene, at min lille baby bliver alt for hurtigt stor. <3

Her er lidt flere billeder fra nogle dejlige dage. 

image image imageimageimageimage

Tak fordi du læste med! 

Daniella

 

Følg bloggen på Facebook her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bloggens fremtid og vores indtægter