EBayfund #15 Batman wallstickers og DIY

Villads fylder et år – igen!

I dag er en mærkelig dag. I dag er datoen, som jeg siden, at jeg fandt ud, af at jeg var gravid, gik og ventede på. Dagen som aldrig kom, og dagen som jeg hele tiden går og refererer til. image

 

Nu tænker du nok. Havde Villads ikke fødselsdag i juli? Og jo det havde han minsandten også, men i dag fylder Villads et år. Eller det burde han havde gjort. For i dag er det præcis et år siden, at jeg havde termin, og Villads fyldte de famøse fulde 40 uger.

Det er så mærkeligt at tænke på, at jeg sidste år på præcis denne dato, sad med min 2,5 måned gamle søn i armene  og guffede kage. For hvor plat det end lyder, så fejrede vi  dagen sidste år. Og det gør vi også i år.

IMAG1227

 

 

Vi vil ikke blive ved med at fejre denne dag. For Villads HAR en fødselsdag, som vi også har fejret i år (læs her). Og han skal altså kun have én om året. De efterfølgende år vil Villads også være så stor, at et par måneder fra og til gør ingen forskel, men her det første år, har det været vigtigt for os at holde fast i hans korrigerede alder.

Nok ikke så meget for hans skyld, for jeg tror ærligt, at han er ret ligeglad, men for min egen. Jeg tror, at det har været en måde at bearbejde det hele på, uden at jeg skal få det til at lyde trist. Det er stadig mærkeligt for mig, at min lille septemberbaby kom i juli, men det er nu sådan engang det er, og jeg ville ikke bytte min sommerbaby for nogen.

IMAG1140

Jeg føler også, at vi efter denne dag, kan ligge den for tidlige fødsel lidt mere bag os. For det betyder ikke længere så meget, at han er født så tidligt som han er, som det gjorde sidste år på denne dato.

Sidste år vejede han præcis 3600 g. og var 50 cm. lang på denne dag. Et styks helt perfekt gennemsnitsbaby, som var han lige født, og vi havde den hyggeligste dag med vores dejlige lille “nyfødte”.

IMAG1143 IMAG0930 IMAG0932

I dag vil vi bruge på at fejre Villads og mindes alle de glade stunder vi har haft. Både på hospitalet og herhjemme. Vi vil se i gamle billeder og tage nye til fotoalbummet – grine, glædes og sikkert også græde. Og så vil vi spise kage i massevis. Og Villads skal have helt sin egen. Bare fordi han kan.

Tak, fordi du læste med. 

janne2

 

Følg bloggen på Facebook her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

EBayfund #15 Batman wallstickers og DIY