Afmagt og afskedstårer

EBayfund #15 Batman wallstickers og DIY

Måske har du lagt mærke til, at vi har lidt et crush på Batman her på bloggen? 

Både banditternes værelser og garderober har emmer af lækre sager i netop dette tema, så nu synes vi, at det var på tide at dele lidt ud af godteposen. Senest har jeg fundet super lækre wallstickers.

image

56 stk. batman stickers 8 cm. 71.-/Hello Kitty Batman  7×5,4 cm 28.- / 1 stk. stor batman maske 25 cm. 64.- /25 små batmanmaske stickers 5 cm 45.- /5 stk. batman forskellig størrelse fra 5-9 cm 45.-

Vi klappede os selv lidt på skulderen, da vi fandt de her lækre wallstickers på eBay, for sådan nogle, havde jeg faktisk haft på ønskelisten længe. Lucas har dog lige fået noget lignende i fødselsdagsgave af Villads, og selvsamme er også klikket herhjem fra Aliexpress. Vi overvejer dog stadig at klikke lidt flere hjem.

Vi synes de er så fine allesamme! Og vi er begge især vild med de små med masken. Den store maske på 25 cm, er også ret lækker! Synes det er fedt, at den er lidt større, end hvad man ofte ser, og jeg er sikker på, at man kunne lave noget vildt sejt med den. Den fra Hello Kitty er også super sej! Så fedt, hvordan den viser, at Batman ikke nødvendigvis kun er for drenge.

Både Daniella og jeg har også et par af de wallstickers med logo. De er lidt større (omkring 15cm) i bredden end dem, som jeg har fundet her, men kunne simpelthen ikke finde dem igen, selvom de også er bestilt på eBay.

DIY Wall stickers
Hvis du er en fingernem en af slagsen, eller kender en som er. Kan du også lave sådanne wall stickers selv. Man kan købe 200×45 cm. blank tavlefolie på eBay her, til 27.- kr. Fordelen ved denne måde er klart, at du kan få wall stickers i lige præcis den størrelse og facon, som du ønsker. Du finder bare et billede på internettet, som du kan lide f.eks. dette batman hoved her, printer ud, overfører på madpapir, og tegner derefter op på folien. Herefter klipper du ud efter stregerne – og WUPTI, så har du din helt egen wall sticker.

Hvis du mangler inspiration til f.eks. batman wall stickers, er det bare at søge rundt på nettet. Jeg har selv lavet en søgning her, som måske kan inspirere dig.

Man behøver ikke kun bruge wallstickers på væggen. Se hvordan vi bruger vores wallstickers på forskellige måder herhjemme nedenfor.

image
image
image

 

 

 

Indlægget er ikke sponsoreret. For mere inspiration kan du følge facebookgruppen EBAYTIPS. 

Tak, fordi du læste med :-*

Daniella og janne

 

Følg bloggen på Facebook her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Afmagt og afskedstårer