De første rigtige sko

Så er vi på den igen!

Villads er endnu engang blevet hjemme fra vuggestue i dag, da han igen er ramt af sygdom. Jeg havde virkelig undervurderet vuggestueopstarten ift. sygdom og baktusser, men nu efter, at have oplevet det med egne øjne, forstår jeg pludselig, hvad folk mener, når de siger, at de små ofte bliver syge i starten. 

image

Da jeg kom og hentede Villads i går, var han lidt varm. Pædagogen fortalte mig, at de havde målt hans temperatur, og at han havde meget let feber, men da han ikke virkede mærket, ville de lige afvente situationen.
Villads var dog helt frisk og meget aktiv. Så vi tog på legepladsen lige ude foran, da han kom hjem, og han virkede ikke som om, at der var noget som irriterede ham. Villads temperatur faldt også igen om aftenen, så jeg tænkte, at der var intet for, at han var på toppen dagen efter.

image image

Sen aften var han dog begyndt at få pus i øjet, men hans øje var hverken rødt eller hævet.

Det var dog en helt anden sag, da lillemanden stod op kl. 5.30 i morges. Hans højre øje var helt klistret sammen og hævet, og han kunne knap åbne det. Vi skyllede det fluks under bruseren, men selvom han nu kunne åbne det mere, var det tydeligt at se, at han ikke ville komme afsted i dag.

Jeg havde heldigvis studiedag – og skulle derfor læse hjemmefra, så der var ingen diskussion om, hvem som skulle blive hjemme. Villads var rigtig træt, så han kom allerede til lur igen kl. 7.00, og kl. 8.00 ringede jeg ned til lægen.

Sekretæren sagde, at ofte skulle der gå 2-3 dage, hvor øjet blot med skyllet, før at de ville ordinere øjendråber, men at jeg kunne kigge ned til en akut tid, hvis jeg mente, at det stod slemt til. Jeg var ikke i tvivl, om hvad jeg ville gøre, så jeg tog vildbassen under armen og gik ned til lægen.

image image

Lægen nåede ikke engang at kigge på ham, før hun sagde, at han selvfølgelig skulle have øjendråber. Hun kunne godt se, at det var slemmere end en almindelig øjenbetændelse, og hun blev bekræftet i det, da hun lyste ham i øjet og han reagerede med et skrig, som gav mig et kæmpe jag i maven.

Da vi kom hjem, var han ikke til at styre på to tønder land, så vi gik udenfor og legede. Bagefter fik vi lækker formiddagsmad. Jeg fik en lækker tunsandwich, som Daniella har lært mig at lave den (opskrift her) og Villads fik alt godt fra køkkenet. 😉

image image

Åh, hvor jeg dog virkelig hader, når Villads ikke er på toppen. Det er simpelthen det værste. Heldigvis er det ikke slemt i denne omgang, og han er faktisk så sej, at han nærmest er helt ligeglad med det. Min store dreng.

image

Lucas var syg for anden gang for nogle uger siden(Læs her), og Daniella er ramt lige pt. Så det er altså ikke kun hos os, at baktusserne har fundet vej. Kryds lige fingre for, at både Daniella og Villads er friske til i morgen. Det gør jeg i hvert fald!

Tak, fordi du læste med.<3 

janne2

 

Følg bloggen på Facebook her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

De første rigtige sko