SMÅ SKYER OG GLADE BANDITTER

ØNSKER TIL EN “ETÅRIG”

Villads kom til verden d. 7. juli noget uventet og alt for tidligt (læs her), det betyder, at han fylder et helt år lige om lidt. Vi er allerede godt i gang med planlægningen, og han skal nok få et brag af en dag.

image

I den forbindelse har jeg fundet nogle fødselsdagsønsker til min lille gut. Ønskerne bærer præg af, at Villads snart skal starte i vuggestue, og at værelset godt kunne bruge et par ekstra lækre sager.

Villads ønsker

1. Regntøj samlet pris 350.-/2. Papirpose 69.-/3. Opbevaringskasse 219.- /4. Børnestol 293,-(plus fragt)  /5. Tipi 999.-/6. Legekøkken 689.-/ 7. Madkasse 79.-/8. Kryds wallstickers 115.-/9.DIY letter banner 99.-

Det er en mærkelig følelse, at Villads fylder et helt år. For da han blev født, var han slet ikke at sammenligne med en ‘rigtig‘ nyfødt baby. Jeg tænker aldrig på hans reelle alder, for den er komplet ligegyldig ift., hvordan han udvikler sig, da man her skal gå efter hans termin. Derfor vil Villads være præcis 9,5 mdr. gammel, når han fylder et år. Det kan godt være rigtig svært for andre at forstå, at han ikke er så gammel, som der står i papirerne. Men det er nu engang sådan, at tingene hænger sammen – og hvis du nogensinde har set en baby født i uge 29 – eller deromkring – er jeg sikker på, at du forstår.

At han ikke blev født på den forventede dato, var noget af en forskrækkelse, men det gør ikke hans 1. års fødselsdag mindre speciel, og jeg glæder mig ikke mindre af den grund.

image image

Hvornår fylder jeres små år? Har i planlagt noget stort? Og har i ting at tilføje til ønskelisten, som en etårig kunne få gavn af?

Læg hjertens gerne en kommentar. Gode råd og søde ord kan man aldrig få nok af 🙂

Tak, fordi du læste med <3

//Janne

 

Følg bloggen på Facebook her.

 

 

 

4

  • Stinne

    Det må også være noget ganske særligt med et så for tidligt født barn Her bliver Kalle 1 år d. 7 august. Han kommer til at fejre fødselsdag med sin storebror – han bliver nemlig 3 år tre dage inden Jeg går og grubler over tremaer og snart er det også på tide at få (kreative) invitationer ud! Fine fine ønsker – vi har nogen af dem ☺️ Af legetøj til 1 – 1,5 årige er det super godt med noget der udfordre dem lidt – noget med farver og former, puttekasser, låse osv. Måske det kunne være noget? Håber I får den dejligste fødselsdag ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • BANDITTERNE

      Åh, det bliver så spændende Glæder mig til at se, hvad du finder påDu er altid så kreativ, og har sådan en lækker stil Det er også virkelig et godt bud! Vi har puttekasse fra IKEA og en masse larmende farvefuldt ikke-insta venligt grej haha Mange tak for input, det må være lidt nemmere at finde ud af for en andengangs mor❤️ Det er altså mit en jungle Mange mange tak ❤️ //Janne

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • denice drangsfeldt

    Tillykke med den “lille” gut lige om lidt.. Han er noget af et vidunder husker stadig da vi fandt ud af vi var gravide samme tid og kun havde et par ugers termin til mellemrum. Familien der jokede med hvem der kom først og hvem af vores mødre der først blev mormor men pludselig en dag var han der helt uventet, og husker stadig de første billeder du sendte af den meget lille skønhed. Må indrømme på en og samme tid var det både fascinerende at se ham på billeder og opleve hans undvikling, fordi min baby var næsten ligesådan, bare i maven.. Og samtidig skabte det lidt frygt.. en frygt af at der findes en anden virkelighed end den klassiske “lyserøde sky nybagt mor”..,man ved aldrig hvad der venter en, og man ved ikke hvilken styrke man selv indebære før uforventede ting sker som mor.. fuld respept til dig og manden og jeres styrke.. Og ikke mindst den største respekt til den kampgejst lillemanden har udvist.. er så lykkelig for at se at tiden nu nærmer sig til at fejre hans første fødselsdag. Og er slet ikke i tvivl om at han allerede har den største gave. Ubetinget kærlighed fra sine forældre.. rigtig god dag lige om lidt..

    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • BANDITTERNE

      Mange mange tak, Denice Det er sådan en dejlig besked at få! Ja, det var så vildt! Kan godt forstå, at det var fascinerende at følge med, det er vildt hvor meget de kan, mens de ligger inde i maven Hvis jeg bliver gravid igen, vil jeg også have lille Villads i tankerne. Det bliver så mærkeligt, at forhåbentligt kunne kigge på billeder af Villads på samme alder, som babyen inde i maven Kunne altså være så sjovt, at finde en dag og mødes, er sikker på, at Villads ville elske din dejlige lille Gry
      Knus Janne

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SMÅ SKYER OG GLADE BANDITTER