LET OG LÆKKER FROKOST //OPSKRIFT

SMÅ SKYER OG GLADE BANDITTER

To banditter var i højt humør i går, da de prøvede deres nye dragter med fine skyer på. Os mødre var mindst ligeså begejstrede, og vi var ærligt talt næsten ved at dåne over, hvor søde de så ud. 

image

Vi havde som nævnt i det tidligere indlæg ‘Let og lækker frokost’   været på tur til posthuset. Her havde vi hentet en virkelig lækker pakke. Den indeholdt disse lækre Färg og form dragter fra minibirds.dk. En i sort til Villads og en i blå til Lucas. Vi er helt forelskede i dragterne og overvejer at bestille en mere hver, så drengene har i begge farver.

image
Da vi modtog pakken, blev vi rigtig glade for at se, at der var kælet for indpakningen. Det er noget vi kan li’! Vi fik både et personligt kort og en smuk indpakning. Det gør det lidt mere spændende at åbne pakker, også selvom vi jo godt vidste, hvad der lå gemt bag den flotte indpakning.

Inde i pakken lå de fine dragter fra Färg og Form. Vi var begge mere end tilfredse, for dragterne er super bløde og lækre. Ligesom vi havde forestillet os.

farg og form

Dragterne er i 100% bomuld, pasformen er helt perfekt, da den er lækker elastisk i stoffet, den fås også i en fin lyserød farve til de søde piger og dragterne er lige nu på tilbud til kun 172.- hos minibirds.dk. De koster ellers 229.-, hvilket vil sige, at de er nedsat med 25% af normalprisen. Halleluja!

For yderligere rabat kan du indtaste koden: banditterne, som giver yderligere 5% på hele webshoppen. Minibirds har et stort udsalg kørende med lækre mærker som bl.a. Mini Rodini nedsat med op til 50%. Du kan se vores favoritter fra udsalget her.

OBS: Der er ikke mange str. tilbage i den blå farve, men den kan forudbestilles, hvis man sender en email til info@minibirds.dk

Nedenfor kan du se, hvordan banditterne havde en fest med at lege modeller for en dag 🙂

image  image image image

image

image

Tak fordi du læste med. <3

Følg bloggen på facebook her

 

 

 

Indlægget er lavet i samarbejde med www.minibirds.dk

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LET OG LÆKKER FROKOST //OPSKRIFT