DET LEGER BANDITTERNE MED

GLADE BANDITTER OG GAMLE DAGE

Da vi opdagede at vores lokale bibliotek har et lille museum, planlagde vi straks at tage banditterne med på en spændende udflugt. 

image

I formiddags pakkede vi taskerne, og trillede afsted på tur. Det var et egns-museum, der udstiller ting fra de forrige århundreder i Tilst. Museet var større end vi havde forventet, så der var en masse at kigge på for store og små. Vi er begge ret fascinerede af gamle dage, så vi synes, at det var rigtig spændende. Drengene synes også, at det var fedt at gå på opdagelse på et museum, og de var vilde med at kigge og lege (fyfy) med de udstillede ting.

Her er lidt stemningsbilleder fra vores dag på museet.

image

image

image

image

image

image

Som i måske kan på billederne, var de lidt trætte inde på museet. Forinden havde de nemlig brændt en masse energi af, da de hyggede sig i bibliotekets lege-afdeling. De har nogle gode legesager, blandt andet var spejlet og det store aktivitetscenter i træ, et kæmpe hit for de små banditter.

image image

Nu er endnu en fantastisk dag på barsel ved at gå på hæld. Det er svært at forstå at drengene er så store, at vores barsel snart er slut. Vi elsker at gå hjemme med vores banditter, så nu skal de sidste uger bare stornydes, inden at de skal starte i vuggestue.

Hvad har i lavet i dag? Og har i nogle spændende planer for weekenden? 🙂

Tak fordi du læste med.

Janne og daniella 2

Vi vil blive glade, hvis du ville følge med på Facebook her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DET LEGER BANDITTERNE MED