Fødselsdagstanker

ZARA FAVORITTER TIL SMÅ BANDITTER…

Janne og jeg er vilde med ZARA! De laver lækkert tøj til store og små, man kan virkelig finde nogle lækre styles derinde. Og så er det til at betale! Hurra!

Jeg er så ærgelig over at ZARA har lukket deres butik i Aarhus, og går stadig og håber, at de en dag kommer til vores by igen. Indtil videre kan vi kigge misundeligt på Odense, der lige har fået ZARA til byen. Hvor er det snyd. 😀 Heldigvis kan man finde mange lækre ting på deres hjemmeside, og en stor del af både Lucas og Villads garderobe er klikket hjem derindefra.

Jeg har fundet lidt ZARA sommer-favoritter frem til de mindste banditter ( 3 mdr-3 år)

HHH

1.   Stribet sæt 99.- 2. Hat med ører 99.- 3. Bukser med skibe 89.- 4. T-shirt Briller 99.-         5.  Sej T-shirt 39.- 6. Mønstret skjorte 119.- 7. Sommerjakke 139.- 8. Denim shorts 139.-   9.  Stribet-shirt 49.-10. Pineapple shorts 99.- 11. Pyjamas 2 stk 119.- 12.- Cardigan 119.-   13.Moms boy forever T-shirt 49.- 14. T-shirt med citron 39.- Grå Bermudashorts  59.-

Er i ligeså vilde med ZARA kids som vi er? Jeg skal ihvertfald have klikket lidt af ovenstående sommertøj hjem til Lucas!

Tak, fordi at du læste med!

//Daniella (@lucasogmor) <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fødselsdagstanker