LUKSUS VS LAVPRIS #3

STJÆL STILEN // BØRNEVÆRELSET..

Som i måske har bemærket, så har Janne og jeg samme smag i mange ting. Det gælder både banditternes tøj og i vores indretning. 😀

Første gang vi mødte hinanden, var til mødre-gruppe hjemme hos Janne tilbage i Oktober. Det var så sjovt at træde ind på Villads værelse, og se at det var en næsten tro kopi af Lucas’s. Vi bor i de samme boligblokke, så ikke nok med at indretningen lignede, så bor de også på det ”samme” værelse.

Vi har begge valgt grafic line serien fra Sebra til banditternes værelser, og både senge-rend, sengetøj, ammepude og puslepude blev indkøbt, da vi gik og ventede på vores babyer. Det var faktisk en af de få ting Janne nåede at købe, inden Villads alt for tidlige fødsel. (læs; her)

collage 2

1. Ammepude 229.- (før 299.-) 2. Metalkasse 149.- 3. Vendbar sengerend 449.- (før 599.-)Wallsticker højdemåler 99.- (før 149.-) 5. Opdelt tallerken 49.- (før 69.-) 6. Junior sengetøj 199.-(før 399.-) 7.  Stofbleer 2 stk. 40.- 8. puslepude 195.- (før 299.-)

Vi har forsøgt at finde nogle hjemmesider til jer, hvor der er lidt at spare. Hvis i også er forelskede i dette tema til børneværelset, så vent ikke for længe, vi har nemlig hørt at det desværre er ved at udgå.

Vi har har brugt graphic line serien, til at indrette vores drengeværelser, uden for meget spræl, men hvor det alligevel er tydeligt at der bor en lille dreng. <3

Nedenfor er lidt billeder af Lucas værelse.

s4

s3

s2

s1

Og her er lidt billeder af fra Villads flotte værelse.

s6

s7

s5
Vi håber at du blev inspireret! Hvilket tema har du indrettet børneværelset i?

 

Tak, fordi du læste med! <3

Følg med på instagram Daniella; @lucasogmor og Janne; @syvogtyve

Følg bloggen på facebook her!

 

Indlægget er ikke sponsoreret. 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LUKSUS VS LAVPRIS #3