SØDE SANGE OG RYTMISKE BABYER..

LUKSUS VS LAVPRIS #3

 

Vi er vilde med lækre (og billige) bøjler og tøjstativer, og vi har begge vores yndlingstøj hængende fremme på fine bøjler. Både på vores og drengenes værelser 🙂

Til dagens “LUKSUS VS LAVPRIS” indlæg har vi derfor fokus på billige børnebøjler. Det kan nemlig være lidt af en jungle at finde nogle, som er både billige og til at holde ud at se på 🙂 Jeg gjorde faktisk brug af de børnebøjler, jeg i tidens løb havde samlet sammen fra H&M i starten. Men hold nu op det pyntede, da jeg endelig fik fat i nogen renseribøjler, som lignede dem, jeg hængende i mit eget skab 🙂

Nedenfor kan du se to eksempler på smukke børnebøjler. Den ene lidt dyrere end den anden.

bøjler

Sebras version af den klassiske renseribøjle findes også i pastelfarver henholdsvis en til pigerne og en til drengene. Ovenstående er i en klassisk mørkegrå. Den ser umiddelbart ud til at være en lidt kraftigere kvalitet en den fra BoKomplet.

Vi er begge ejere af BoKomplets bøjer som både fås til børn og voksne, hvor de i begge varianter koster 70.- for 50 bøjler(1,4 kr/stk), og vi er fuldt ud tilfredse!

Vi er nemlig vilde med renseribøjler og BoKomplets ligner på en prik. Og så er vi endnu mere vilde med prisen, som er mindre end en tiende del af Sebras! De er en smule bøjelige i metallet, men det er intet, som gør noget.

Nedenfor kan du se nogle af billeder, hvor vi har brugt renseribøjlerne fra BoKomplet, både i voksen og børneversionen:

bøjlerhh

lucas tøj

mit tøj

Øverst kan du se børnebøjlen lidt tættere på med Villads’ lækre heldragt fra Enfant. Dernæst hvor fint de hænger på Lucas’ værelse. Til sidst kan du se, hvordan jeg har brugt voksenbøjlerne på mit tøjstativ fra Rackbuddy.

Hvis du ligesom os er vild med lækre og billige sager, så har vi også tippet om billigt sengetøj og opbevaring af legesager 🙂

 

Tak, fordi du læste med <3

Følg med på instagram Daniella; @lucasogmor og Janne; @syvogtyve

Følg bloggen på facebook her!

 

 

Indlægget er ikke sponsoreret. 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SØDE SANGE OG RYTMISKE BABYER..