LUKSUS VS LAVPRIS #2

Fødselsdagstanker

I dag er det min 23 års fødselsdag. Her sidder jeg lige, og får samlet nogle tanker, mens sønnen sover i barnevognen og manden er på arbejde.

Jeg elsker, hvor jeg er mit liv lige nu. Jeg elsker at gå på barsel, jeg elsker min søde lille Villads, og det hyggelige stille og rolige familieliv. Men hvis nogen havde prikket mit 16 årige vilde jeg på skulderen og havde fortalt, at jeg ville sidde i rækkehus og barn med min daværende kæreste nu, havde jeg aldrig troet på det. Og det er jeg sikker på, at mine folkeskolekammerater heller ikke havde.

Kender i det, hvor i finder sidste års ønskeliste frem, og opdager, at han man i løbet af det sidste år, har både fået og købt det meste selv 🙂 Det har jeg i år, men jeg har alligevel formået, at lave en ny (og ret stor) ønskeseddel igen i år.

Her nedenfor ses nogle af tingene fra min ønskeseddel. Ja, jeg ved godt, at det er dyre og store ting. Jeg forventer, jo heller ikke at få det hele 🙂 hihi.

fødselsdagsønsker

1. Lysegrå Lyngby vase / 2. Kubus skål / 3. RC Musselmalet termokop / 4. Kubus 1 / 5. Chanel parfume / 6. Ismaskine / 7. RC hvid riflet middagstallerkner

Her til morgen er jeg blevet vækket med sang og lækker morgenmad, og dagen tegner godt. Både i dag og lørdag OG søndag, står på fødselsdagsbesøg, så jeg har nok at se til 😀

I morges kunne jeg faktisk allerede krydse et ønske af min liste, for jeg har nemlig fået en ismaskine af min søde svigerfamilie, kæreste og Villads.

Har du nogle fede ønsker til din fødselsdag? Og vil du ligesom mig, hellere have en gave du virkelig ønsker dig, end flere små?

Tak fordi du læste med.

// Janne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LUKSUS VS LAVPRIS #2