''Du er godt nok blevet mor tidligt!''

Villads juleønsker

Min lille syge mus er faldet i søvn efter en god omgang klem og hygge på sofaen. Efter forespørgsel for en af vores søde læsere, tænkte jeg, at jeg ville dele nogle af Villads (og mine) julegaveønsker.

image

// 1. Stofpose HER // 2. Biltæppe HER // 3. Krydstæppe HER // 4. Robot sparebøsse HER // 5. Bjørnetæppet HER // 6. Papirpose HER // 7. Madpakkepose HER//

 

Udover disse sager, står der højt på ønskesedlen også denne sengerandsslange (her). Jeg tror, at den bliver et must, når Villads (engang) skal flytte i juniorseng. Den har nogen dog allerede købt til ham med hele tyve procents rabat under det vilde Black Friday udsalg. Shhhhh.

Derudover er jeg også blevet smaskforelsket i de fine Lucky Boy Sunday dukker, og specielt den med kjole på (her). Jeg kan godt lide idéen med, at drenge også må lege dukker og piger med biler, og det synes jeg også Villads skal have lov til og mulighed for, hvis han altså selv finder lysten.

Vi har selvfølgelig også ønsket os lidt mere legetøj. Her er det specielt bøger (med hårde sider) som evt. kan sige lyde, biler som kan køre selv, og en af de der “robot” dyr, som kan gå selv og sige lyde. Den røg på ønskelisten efter en tur i en legetøjsbutik, hvor Villads var dybt fascineret af en gris af slagsen. Jeg tror, at han troede, at det var et rigtigt dyr, for han satte sig på hug og aede den ligeså stille.
Det kunne mor her slet slet ikke stå for, og hvis han nu får en elektronisk en af slagsen, så måske jeg kunne slippe for fremtidig tryglen om et rigtigt dyr. (I wish….)

Sidst men ikke mindst, så mangler vi virkelig en ny autostol, men da det er et ønske i den meget dyre ende, ender vi sikkert med at må punge ud selv 😉 Jeg har kig på denne (her), som har alt, hvad jeg synes er vigtigt, og samtidig lige nu er på udsalg med 29%.

Igennem december har Villads også fået lidt gaver løbende i forbindelse med advent og engang imellem i julesokken. Her har han bl.a. fået et Letter Banner (her), en dækkeserviet (her) og en bilbane som er højere end ham selv.

image image imageHvad står der på jeres børns ønskeseddel i jul, og har i nogle flere idéer til en gut på knap 1,5 år? Så del dem gerne i kommentarfeltet.

janne2

 

 

 

Indlægget indeholder Affiliate links. 

Følg bloggen på Facebook her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

''Du er godt nok blevet mor tidligt!''