BLACK FRIDAY GUIDE - over 40 webshops

Vores weekend: Voksentid og søvnløshed

Nu sidder jeg så her igen. Alt for sent. Klokken er mange , og jeg tæller timerne til jeg skal op at lave havregrød, smøre madpakker og bygge med legoklodser. 1-2-3-4-5 timer, hvis han da ikke vågner før.

Weekenden har budt både på praktiske og hyggelige stunder. Fredag brugte jeg som planlagt på at handle de fleste julegaver til Black Friday, så jeg ikke skal stå og stresse over at ende med at købe gaverne i sidste øjeblik – Jeg ved nemlig fra erfaring, at det ikke ligefrem er den bedste løsning for mig.

Lørdag havde Villads og far mandehørm, og jeg var så heldig at få lov til at tilbringe lidt alenetid med Lucas. Senere på dagen lavede vi mad sammen med Rúni og Daniella, og banditterne blev puttet på samme værelse, så vi også kunne tilbringe aftenen sammen. Daniella lavede fine mojitos, vi spillede Cranium og morede os over vores rustne tegneskills og sløve paratviden. Desuden fandt jeg ud af – til min store overraskelse – at jeg er en haj til blindtegning! 😀

image

Idag – den første advent – har Villads fået sin allerførste adventsgave. Villads’ farfar har været så sød at give lidt til adventsgaver og med et tilskud fra os blev det til en kæmpe stor bilbane, hvor han kan køre alle sine små biler på, mens han siger “tsssch tsssch”, som vidst nok betyder noget i stil med: brum brum.

Udover det har vi også hentet julepynten i kælderen (bedre sent end aldrig!), og lavet en kæmpe kæmpe portion pebernøddedej og et par plader pebernødder, så vi har til lidt guf i løbet af december.

image

 

.

 

Nu vil jeg vove mig ud i stormen og ned i vasketøjskælderen og hente vasketøjet inden jeg vil prøve at se, om jeg ikke kan få lukket de øjne lidt. Jeg begynder at overveje, om det nu var særlig smart at have taget den 3-timers lange middagslur med Villads…

Godnat og sov godt!

janne2

 

 

Indlægget indeholder Affiliate links. 

Følg bloggen på Facebook her.

2

  • Stine

    Bedre sent end aldrig siger du. Det er ikke 1 december endnu, så selvom mange har puter op så vil jer dog ikke påstå du er sent ude.

    Jeg fik gjort rent sene weekend, men pyntet har jeg ikke fået henter endnu. Regner dog med det sker i morgen. Og det er store fremskridt fra sidste år da jeg pyntede op 10 dec med en 3 måneders baby på armen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • BANDITTERNE

      Det er altså heller ikke lige nemt, at nå det hele med en lille baby på armen, det kender jeg alt for godt! 🙂
      Det er nu lidt sent for mig, for jeg ville gerne at alt stod klar den første december, da jeg er en rigtig jule-pige. At det så ikke altid går efter planen er så typisk mig! 😀

      Det skal du nok nå, det bliver så spændende, hvad de små siger til julepynten i år 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY GUIDE - over 40 webshops