Derfor har vi pjækket i dag

Juleforberedelser og årets kup


By Nord julesok HER // By Nord sengetøj HER // Ferm Living juletræstæppe HER // Bogstavs banner HER // Gåbil HER //

Jeg er vild med jul. Sådan virkelig vild med jul. Jeg føler mig altid lidt som en lille pige i december.

En lille pige som;

  • troligt står tidligt op hver morgen, fordi det kribler i fingrene, at der er endnu en gave som skal åbnes.
  • Får julelys i øjnene når der skal julepyntes, og fortsætter med det i løbet af hele december.
  • er spændt på dagens julekalenderafsnit. (Man kan aldrig blive for gammel til julekalender. Og slet slet ikke Pyrus, hvis du spørger mig!)

Det er nok en skade af at vokse op i en kæmpe familie, hvor hele huset var plastret til med nisser, og en mor som lod os alle tro på julemanden i liiiidt for længe. Ikke at jeg havde noget imod det. For jeg husker tilbage på en masse magiske december måneder igennem min opvækst.

Jeg glæder mig sådan til at skabe vores egne minder med Villads. Selvom det ikke er vores første jul sammen, så synes jeg denne jul er noget helt specielt. Det er nemlig første gang, at Villads rigtig kan deltage, for hvis jeg nu skal helt ærlig, så forstod han ikke så meget af, hvad der foregik sidste år, og har nok tænkt sit, da hans farveforskrækkede mor proppede ham i rødt outfit og hue.

Som det lille barn jeg er, har jeg også tyvstartet med julepynten i år. Indtil videre er det dog kun på Villads værelse, og det handler kun om en enkelt julesok, men det gør mig nu alligevel lidt i julehumør. Både sok og sengetøj har jeg fået en veninde til at købe til By Nords lagersalg for ikke så længe siden i KBH. Jeg kom af med 350.- kr. samlet, hvilket må siges at være årets kup. Deres lagersalg er virkelig værd at holde med for der er virkelig mange penge at spare, så jeg vil råde jer til at tage derhen og kigge næste år. Bare et tip 🙂

Hvis du ikke kan vente så længe er der mange andre lagersalg, du kan tage til i en lidt nærmere fremtid. På denne hjemmeside (link her), kan du holde øje med fremtidige lagersalg. I denne weekend er der f.eks. Molo Lagersalg i København (se mere her).

image

 

 

Dagen i dag har været brugt på en lille mus, som er ekstra pylret pga. af to flotte hjørnetænder. Han er nu puttet, og jeg må ærligt indrømme, at jeg er lidt træt efter dagens strabadser, så der går nok heller ikke så længe, før at jeg selv falder om 😀

Tak, fordi du læste med 🙂 Hvis du kender til andre fede lagersalg, så smid gerne en kommentar nedenfor:)

janne2

 

 

 

Indlægget indeholder affiliate links. 

Følg bloggen på Facebook her.

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Derfor har vi pjækket i dag