EBayfund #12 Pretty in pink

Når din partner er dig utro

En ting er, at hoppe på sin kollega eller udse sig en sød pige i byen, ikke at det er okay, det mener jeg absolut ikke! Men utroskab har da nået nye højder, når gifte mænd og kvinder kan oprette en profil på en hjemmeside for utroskab, med det eneste formål, at finde en anden sexpartner end sin samlever. Jeg bliver gal – hvem i alverden opfordrer til den slags??!!

 

Jeg forstår slet ikke, at nogle mennesker har det behov! Faktisk er det mig en gåde, hvorfor så mange mennesker bedrager og lyver over for sin partner.

Hvis man skulle ende i den situation, at man finder en kollega attraktiv, eller behovet for at flirte med tilfældige kvinder i byen skulle opstå, så burde man mærke efter, om der ligger en dybere årsag til, at man pludselig seksuelt eller følelsesmæssigt er interesseret i en anden end sin partner. Hvis det er tilfældet, vil jeg mene at det er en god ide, at tale problemerne igennem med sin kæreste/ægtefælle, før man gør noget dumt, der i værste udfald kan ødelægge forholdet for altid.

Uanset hvad, så skylder du din partner den respekt, at arbejde på forholdet inden du hopper i kanen med en anden! Hvis du kommer frem til, at utroskabet er værd at risikere dit forhold for, så bør I i stedet gå hver til sit, inden du ender med at såre din partner. Utroskab fra den man har kær, er ikke noget man bare lige kommer sig over. Det er et tillidsbrud, et svigt der kan give ar på sjælen. Det giver en masse at arbejde på, hvis hun vælger at tilgive dig for din utroskab og i giver forholdet en chance. Men går i hver til sit, vil der også være en masse at arbejde på, da tilliden til det andet køn er blevet brudt, og det vil være svært at åbne sig op i et eventuelt fremtidigt forhold.

Hvis man ligefrem har oprettet en bruger på en af disse platforme for utroskab, er det efter min mening da at stikke sin mand/kone i ryggen, og skide højt og flot på sit ægteskab. Jeg bliver harm bare af at tænke på, at langt over 30 millioner mennesker verden over, har valgt at bruge hjemmesiden for utroskab AshleyMadison.com, for at praktisere denne uhumane form for svigt overfor sin partner. Øv, hvor er det strengt!

Ashley Madison lovede deres brugere, at deres hjemmeside var et sikkert sted at hemmeligholde deres utroskab – eller dobbeltliv om man vil. Måske nogle oprettede en profil på siden, for at gøre livet spændende, og det er det da for alvor blevet spændende, når de nu med sved på panden, kan gå og grue for, om deres partner opdager utroskaben. For lidt over en måned siden, blev hjemmesiden jo hacket og ejerne af AshleyMadison.com, fik valget mellem at lukke siden ned, ellers ville alle betalende brugeres navne og kontooplysninger blive offentliggjort. Det endte med udfald nummer 2, og nu risikerer en masse mennesker, at blive afsløret i deres svinestreger. (Læs mere om det her.)


Jeg håber at alle brugerne af hjemmesiden, selv går til bekendelse overfor deres samlever, og indrømmer at de har haft en bruger på sitet. Jeg har på ingen måde ondt af den utro part, man ligger som man har redt! Til gengæld har jeg meget ondt af de kvinder og mænd for den sags skyld, der vil opdage deres partners utroskab via denne offentliggjorte liste. Det må gøre så ondt, at finde ud af utroskaben på den måde! Hvis det var min mand der var utro, ville jeg ønske at fortalte mig det, istedet for at holde mig for nar og jeg ved omveje måtte opdage at vi levede på en løgn.

Som i kan forstå, har jeg en klar holdning til at utroskab er uacceptabelt. Jeg har selv haft utroskab tæt inde på livet. 

Da jeg var sammen med mim ekskæreste for nogle år tilbage, gik der nogle rygter om, at han havde været sammen med en anden. Han benægtede – og jeg lod tvivlen komme ham til gode. Et par måneder senere blev utroskaben bekræftet i et landsdækkende tv-program, og jeg ønskede at han bare havde været ærlig over for mig. Jeg behøver vel ikke at sige, at det var slutningen på det forhold!?

Måske var forholdet allerede på vej i opløsning, men uanset er det stadig en kedelig måde at afslutte noget på, i stedet for blot at erkende, at det ikke fungerer – og så gå hver til sit – før en af parterne står svigtet tilbage.

Jeg vil aldrig aldrig aldrig byde min elskede, at være ham utro! Ligesom jeg stoler på, at han aldrig vil gøre det imod mig. Rúni har min tillid 110% – ligesom jeg har hans. Et sundt forhold er guld værd – og det jeg har med min kæreste, vil jeg ikke opgive for noget i verden! 🙂

Tak fordi du læste med. Hvad er din holdning til utroskab? 

Følg bloggen på Facebook her.

3

  • MS

    Jeg har samme holdning som dig. I høj grad. Jeg har selv for knap et år siden været udsat for utroskab. Jeg havde været kæreste med manden i 20 år, over halvdelen af mit liv havde jeg delt med ham. For tre år siden fik vi en søn. Det er så ubeskrivelig en smerte og svigt jeg lever med hver dag. Ingen forvarsler, andet end et alt for stresset liv med to krævende jobs og et lille barn. Jeg havde aldrig forestillet mig situationen og kunne ikke i min vildeste fantasi se for mig, hvordan han kunne gøre noget SÅ respektløst. Han flyttede direkte sammen med den – i brugt ligeså respektløse kvinde som var udemærket klar over at min og min søns eksistens. I dag skal jeg leve med at de er fortsat livet sammen, mens jeg står tilbage. Jeg skal endda finde mig i at de leger far/mor/børn med min søn. Bare det at min søn skal tilbringe tid med nogen med så lav moral ødelægger mig af.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ByNygaard

    Jeg er fan har samme Holding som dig . Prøvede det selv for snart 13,5 år siden . Jeg ventede nr 2 , var i 7. Mdr … En ung pige på 19 fra hans arbejde var mere spændende . Jeg var rasende og stik tosset . Jeg flyttede og fødte min solstråle meget før tid . Da hun var født kom han op og så hende . Så sagde han … Det er lidt sjovt , jeg er lige blevet far og nu skal jeg hjem til min kæreste . Han kan være glad for at jeg stadig var lam i mine ben efter kejsersnit … Jeg har intet til overs for utroskab . Hvis man får lyst til andre , så er der noget galt i forholdet . Tak for et godt indlæg – og god blog .

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi fogtmann

    Har selv prøvet det med utroskab, var sammen med min x kæreste i næsten 4 år da hans lillesøster ringet til mig og fortalte mig hvad hun havde hørt. Han havde så været sammen med en til herrer julefrokost og det vidste så han havde løjet for mig i næsten 4 år. J blev så vred og sur og sået at j pakket mine ting og flyttede så lang væk fra ham. Snakker ikke mere med ham. Det er utroligt at der er nogle som skal gøre sådan noget. En gang utro altid utro
    Tak for en god blog

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

EBayfund #12 Pretty in pink