Frygt og nedskæringer på fødestuen

Luksus vs. lavpris #6 Bløde bamser

Lucas har 3 af de søde og meget bløde kanin-bamser fra Jellycat. Han er meget glad for dem, og putter altid med én af bamserne om natten.

Vi elsker den populære originale kanin! Men i skal ikke snydes for et billigere alternativ, vi har nemlig fundet en lignende kanin til jer på eBay. 
Den originale jellycat i mellemstørrelsen koster 179.- Den måler 31 cm. og fåes i flere farver og varianter som f.eks. en sød pingvin eller et får.

Kaninen fra eBay koster 48.- hvilket er under 1/3 af den originale, så det tør siges at være et billigt alternativ. Den måler 32 cm. så den er en lille smule højere end den originale. Vi har ladet os fortælle at den er blød og ligner den fra Jelly Cat, men ikke er nær så fyldig.

Vi kan ikke garantere for kvaliteten af kaninen fra eBay, da vi ikke selv har bestilt den.

Det skal lige siges, at vi ikke opfordrer jer til at købe kopivarer. Inden i bestiller bamsen (eller andre kopivarer) er det vigtigt at gøre op med sig selv, om det er en industri man har lyst til at støtte op om.. 🙂

Her er lidt billeder af Lucas og hans søde jellycat-kaniner.

image

image

image

image

Tak, fordi du læste med.

Janne og daniella 2

Indlægget er ikke sponsoreret. Få flere eBay tips ved at følge denne Facebookgruppe.

Følg bloggen på Facebook her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Frygt og nedskæringer på fødestuen