Jeg er ét stort smil

Luksus vs. lavpris #6 Twilight turtle

Begge banditter ejer den skønne Twillight turtle, som kan skyde den fineste stjernehimmel op på væggen og i loftet. Den fungerer upåklageligt som natlampe og de er vilde med den! Nu har vi fundet et billigt alternativ på eBay, og det tip vil vi da lige give videre til jer.:-)

twilight turtle1

TWILIGHT TURTLE FRA CLOUDB

imageimage image

Den originale Twilight turtle koster 299.- Den kan skyde stjernehimlen op i tre forskellige farver: blå, grøn og mørkegul. Stjernehimlen forestiller forskellige ægte stjernebilleder, og der medfølger en stjernevejledning, så de små kan identificere dem. Den ægte Twillight Turtle fra CloudB er 28,5 cm. lang, 22 cm. bred og 10,75 cm. høj. Skildpadden findes i: blå, grøn og lilla, men cloudB forhandler også andre varianter såsom mariehøne, Cars, ræv, kanin og får.
Natlampen er batteridreven, og skal bruge 3xAAA batterier, som medfølger ved den originale. Den har indbygget en 45 minutters timer, hvorefter den slukker af sig selv. Udgaven til 299.- kan ikke spille musik, twilight turtle tune koster 499.- Du kan se skildpadderne fra cloudB her

 

MUSIC TWILIGHT TURTLE FRA EBAY  

image

Den billige udgave af Twilight turtle natlampen koster 74 kroner plus 20 kroner Porto på eBay. Den kan skyde stjernehimlen op i 4 forskellige farver: Blå, grøn, rød og mørkegul. Stjernehimlen forestiller også ægte stjernebilleder, og også i den billige udgave følger der en stjernevejledning med. Skildpadden er 31 cm lang, 20 cm. bred og 11 cm høj. Den billige udgave er også batteridreven med 3xAAA batterier, men disse medfølger ikke. Den har indbygget en 60 minutters timer, hvorefter den slukker af sig selv. Den kan desuden spille musik, hvilket koster ekstra at få med i den originale natlampe fra cloudB. Sælgeren vi henviste til, har nu udsolgt.  Denne sælger har samme skildpadde, men der er ikke mulighed for at vælge farve.

Ønsker du den grønne model som på det øverste billede, kan den købes på eBay til 74.- inklusiv porto her. Denne model har samme funktioner, som den originale fra CloudB.

image

 

Udfra produktinformationen, er der bestemt mange fordele, ved at vælge den billige udgave af natlampen, da den har flere egenskaber og er lidt større end den originale. Den største fordel ved at vælge lampen fra eBay er helt klart prisen, som er næsten en fjerdedel af den originale.

Det skal siges, at vi ikke kan garantere for kvaliteten af natlampen fra eBay, da vi ikke selv har modtaget den. Vi er tilfredse med udgaven fra CloudB, der skaber et magisk univers, fungerer upåklageligt og også er pengene værd.

OBS: Hvis du hælder til den originale fra CloudB, kan den købes med 25% rabat, hos en af vores yndlingswebshops www.legefeen.dk –  hvor Lucas skildpadde er fra. 🙂

Nedenfor kan du se Lucas cloudB skildpadde, der kan lyse i 3 forskellige farver.

image

 

Hvis du er i tvivl om, hvordan du handler på eBay, kan du se vores simple guide her.

 

Tak, fordi du læste med. Hvilken lampe ville du vælge?

Janne og daniella 2

 

 

Indlægget er ikke sponsoreret. Hvis du vil have flere tips til gode fund på eBay, kan du med fordel følge Facebook-gruppen EBAY TIPS.

Følg bloggen på Facebook her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg er ét stort smil