Nu er det helt slut

EBayfund #9 Cloud crush

Efter at have set Villads og Lucas i deres lækre skydragter, har vi seriøst fået et crush på skyer! Vi er vilde med det søde, uskyldige og barnlige udtryk det giver i al sin enkelhed. Det var derfor oplagt at tjekke for lækre eBayfund med selv samme, og resultatet var bestemt ikke skuffende.

image

Kroge (3 stk.) /Nattøj tordensky 62.- /Nattøj skyer(også i blå) 62.- /Magnetophæng 23.- /Sovedragt 75.- /Nattøj regnsky (også i lyserød) 62.-/Pude 37.-

Det eneste som står om krogen og puden er, at puden er lavet i bomuld og plys, og at krogen er i ABS plastik. Så det er lidt et sats, om de er i en passende størrelse. Hvis jeg skulle bestille den, ville jeg i hvert fald lige spørge sælger ind til størrelsen først. 

Om Magnetholderen står der derimod at målene er 10 x 5,8 x 3 cm, vejer 52 gram, den er lavet i hvid ABS plastik og at man sætter den på væggen med det 3M klistermærke som sidder på bagsiden. 

Vi kan ikke sige det nok gange, det kan virkelig betale sig at tjekke produktets Item description ud. Hvis du ellers er i tvivl om, hvordan du handler på eBay, eller ønsket et par ekstra tips kan du tjekke vores simple eBayguide her.

Der er sneget sig nattøj ind på collagen endnu engang, de lækre styles er blevet nedsat med 20%. Vi er vilde med nattøjet fra Vaenait og disse med skyer er ingen undtagelse. Vi har tidligere fundet vores andre favoritter til piger og drenge herinde, men disse var simpelthen for søde til ikke at vise frem. I drenge-indlægget har vi sågar delt en størrelsesguide, så du nemt kan finde den korrekte størrelse til din lille guldklump.

Vi har udvalgt dem i ovenstående farver, men både det søde med regnskyen og det med mange skyer fås både i drenge og pigeversioner.

Jeg er især vild med nattøjet og magnetophænget, som jeg da også lige har fået klikket hjem. Jeg har netop lige bestilt nogle andre puder hjem til Villads værelse, men ellers havde den søde skypude været en oplagt mulighed.

Tak, fordi du læste med. Kunne du finde på at bestille nogle af de skønne skysager hjem?
Daniella og janne

Indlægget er ikke sponsoreret. Hvis du vil have flere gode tips og fund på eBay, kan du med fordel følge denne gruppe på Facebook.

 

Følg bloggen på Facebook her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nu er det helt slut