MIN GRAVIDITET MED LUCAS..

LUKSUS VS LAVPRIS #4

På fredag er det fars dag og i den forbindelse har vi tænkt lidt over, hvilke lækre ting man kunne forære vores mænd. En af de ting man kunne forære er f.eks. et navnekrus. Det er både er en personlig og sød gave – og jeg er især vild med Liebes version. Nedenunder har vi dog også fundet et billigere alternativ til Liebes navnekrus.

luksus vs lavpris fars dagJeg er vild med typografien på Liebe-koppen! Og har da også selv erhvervet denne til Jesper som en julegave fra Villads. Desværre er det IKKE en termokop, så den bliver virkelig varm, hvis man bruger den til varme drikke, hvilket trækker ret meget ned, når der ikke er hank på. Herhjemme bruger vi den i stedet til snacks, agurkestænger og i en overgang til sutteopbevaring. Liebe koppen fås i mange varianter her kan bl.a. nævnes mor, far, onkel, tante, dreng, pige, mormor, morfar og olde.

Koppen fra Casa er heller ikke en termokop, men den har hank på, så det er heller ikke en nødvendighed. Jeg synes, at denne kop er imponerende fin til prisen, og jeg købte den da også i både mormor, morfar, farfar og farmor-udgaven, da vi skulle bringe nyheden videre, om at Villads lå i min mave.

Hvad for en der er bedst, kommer helt an på ens behov. Jeg er mest til typografien på Liebe-koppen, og kan egentligt godt lide, at den er uden hank. For mig gør det ikke så meget, at den ikke er så god til de varme drikke, for min mand drikker ikke kaffe og vi ejer VIRKELIG mange andre kopper i forvejen. Men er din mand en rigtig kaffedrikker, og vil han nyde at sidde med sin farkop hver morgen med morgenkaffen vil Casa koppen være en bedre – og billigere – løsning.

Nedenfor kan du, hvordan jeg har anvendt farkoppen herhjemme. Lige nu står den med sugerør i ved siden af min Housedoctor kalender. Ellers har vi bl.a. også anvendt den til hyacinter.

far kop

far kop2

 

Hvad for en kop foretrækker du? Og kunne du finde på at give din mand en sådan gave fra ungerne?

Tak fordi du læste med.<3

Psst jeg kan afsløre, at jeg også har lavet en skøn hjemmelavet plakat til farmand fra Villads. Glæder mig til at vise jer den :-*

Følg med på instagram Daniella; @lucasogmor og Janne; @syvogtyve

Følg bloggen på facebook her!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MIN GRAVIDITET MED LUCAS..