TIP - billigt sengetøj, puder og trådkurv

Så blev jeg 26 år – sådan var min fødselsdag

I går havde jeg fødselsdag. Jeg fyldte 26 år, selvom jeg ind i mellem har svært ved at tro det. 😀 Jeg havde en rigtig dejlig dag, der startede ud ligesom alle andre dage. 

image

Det fineste hjemmelavede fødselsdags-kort, som min søster havde kreeret til mig. 🙂

Rúni tog afsted på arbejde klokken 7, imens jeg stadig lå og boblede i sengen. Han gav mig et farvelkys, og ligesom han havde lukket døren bag sig, var Lucas klar til at stå op. Jeg havde håbet, at han ville give mig lov til at sove lidt længere på min fødselsdag, men chefen havde talt, og det var tid til at stå op. Jeg lavede havregrød til ham, som jeg gør hver morgen, men jeg havde heldigvis fri i går, så vi havde god til til at hygge om det, og tage tingene i vores helt eget tempo.

Da klokken var 9.30 afleverede jeg banditten i vuggestue, og så gik jeg hjem for at slappe af. Jeg lavede morgenmad, skrev et blogindlæg, brugte lidt for lang til på Instagram, og så et par afsnit af Pretty Little Liars. Pludselig var tiden løbet fra mig, og jeg skyndte mig at hoppe i bad. Da jeg var færdig var klokken 13, og det betød at der var en time til, at Lucas blev hentet af sin Mormor og Moffe, der så gerne ville hente deres guldklump i vuggestuen. Det var meningen at jeg ville stå klar med rent hjem, boller og varm kakao når de kom hjem, men den plan skred altså lidt, til fordel for afslapning og Daniella-tid på sofaen. 😉

Jeg fik liiidt travlt med at bage, rydde op og gøre hjemmet klar til gæster, og da de ankom var jeg da langt fra færdig. Men det duftede af nybagte boller og kage – så langt så godt.  Vi var 9 i alt, udover Rúni, Lucas, min mor og stedfar, var min bror, Janne, Jesper og Villads selvfølgelig også med til fødselsdag. Det var rigtig hyggeligt og uformelt, vi hyggede, andre slappede af, og drengene legede og havde det sjovt sammen.

image

Kl 17.30 havde vi bestilt bord på Jensens bøfhus, hvor også min søster og svoger kom, for at tage med ud at spise. Villads skulle desværre hjem og spise aftensmad, så Jesper og Janne kunne pakke til deres tur til Lalandia i dag. Det var rigtig hyggeligt at være på restaurant med familien, det gør vi alt for sjældent! Vi fik spist os meget mætte, og tog hjem igen i ordentlig tid inde Lucas skulle i seng.

Da han var puttet, smed mig og Rúni os på sofaen, og kværnede de sidste 3 afsnit af Breaking Bad. Har i set den serie? Den er for vild!  Vi hoppede under dynen omkring midnat, trætte, men med et stort smil efter en dejlig fødselsdag.

Det eneste der manglede, var min bedste veninde Lotte. Vi holder altid vores fødselsdage sammen, men ikke i år. Hun har været i Australien i 2 måneder nu. Der er stadig 4 måneder til hun kommer hjem, og jeg savner hende helt vildt. Den bedste overraskelse i går, var at hun havde aftalt med min søster, at hun skulle købe en gave for hende. Jeg fik en Day taske, der stod højt på ønskelisten. Det var så sød en tanke, og jeg blev meget rørt over, at hun havde tænkt på at give mig en gave, på trods af, at hun sidder på den anden side af jorden. Jeg ville virkelig ønske, at hun havde været der. Jeg ringede til hende på facetime som det første i morges (damn you tidsforskel) for at sludre og sige tak. Det er efterhånden en fast tradition, at vi snakker sammen hver lørdag og/eller søndag formiddag.:)

Janne og Villads overraskede mig også med en gave, hvori der var lækkert tøj og en mascara. Jeg var også så heldig at få lidt blåt guld, og de sorte New Balance sko jeg ønskede mig. Min søster kom også med en stak tøj, og så havde hun selv kreeret det fineste hjemmelavede kort til mig, hvorpå hun havde skrevet verdens sødeste fødselsdaghilsen, der fik tårene til at trille. Tænk at jeg har så dejlige veninder, kæreste og familie. <3

image

imageimageimage

image

Tak fordi du læste med, det gør mig så glad, at du har lyst. <3

Daniella

Følg bloggen på Facebook her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TIP - billigt sengetøj, puder og trådkurv