NÅR MAN HAR BRUG FOR ET PUSTERUM..

FABELAGTIG FARS DAG

I dag er fars dag. En dag hvor alle vores dejlige fædre skal fejres.

I dag er Jesper blevet forkælet, for han er virkelig den bedste far, som jeg kunne ønske mig til min lille Villads<3

Dem som kender mig ved, at Jesper og jeg har været sammen i, hvad der føles som altid. Faktisk er det næsten syv hele år siden, at vi mødtes. Og jeg var blot en sekstenårig rebelsk teenager.

Det er så vildt, at vi nu sidder her i ejerlejlighed og er blevet forældre. Nogen gange er det stadig ikke til at forstå.

Jesper er sådan en fyr, som altid sætter Villads i første række. Jeg er ikke i et sekund i tvivl, om at han vil gøre alt, hvad han kan for, at Villads får det allerbedste af det bedste.

Han er virkelig god til Villads, og selvom Villads til tider er rigtig morsyg, så er han vild med sin far. Vi har alle haft lidt et hårdt år. Jesper var min klippe, da vi lå på neonatal med Villads, og selvom han i en periode gik på arbejde mens vi lå der, kom han direkte ud på Skejby efter arbejde spiste aftensmad med mig og sad så hud-mod-hud i en stol med Villads helt indtil kl. 23, hvor han blev nødt til at tage i seng, så han var nogenlunde frisk til dagen efter.

Derfor. Og for tusinde andre grunde, fortjente han mere end nogen anden forkælelse på sådan en dag som i dag.

Jeg har selv lavet en plakat, som jeg havde printet ud til ham og puttet i ramme. Den siger lige præcis, hvad jeg er sikker på, at Villads tænker.

unnamed (5)

Udover dette fik han også nogle af hans yndlingsgodter og en ny hovedpude. Jeg havde nemlig spurgt ham tidligere, om han manglede en, og så kun købt til mig selv. Men han har været lidt misundelig lige siden 😉

Oveni hatten fik vi selvfølgelig pandekager og masser af lækker frugt til morgenmad 🙂 Villads havde en fest, for han fik lov at få sin helt egen.

unnamed (6)

unnamed (7)

Hvad har i forkælet jeres mænd med i dag?

Tak fordi du læste med<3 // Janne

Følg med på instagram; @lucasogmor og @syvogtyve

Følg bloggen på facebook her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NÅR MAN HAR BRUG FOR ET PUSTERUM..