EBAY FUND #1

EN LÆKKER RABATKODE..

Som i nok ved, elsker Janne og jeg at gøre et rigtig godt køb. Ofte finder vi baby-ting på  budget, men vi kan også godt lide, at der er en lille smule luksus i vores egne og banditternes garderober.

Vi er nogle rigtige tilbudshajer, og derfor slår vi oftest først til, når der er lidt procenter at spare på mærkevarene. Derfor blev vi rigtig glade, da vi opdagede denne skønne webshop minijacobi.dk, som forhandler skønne sager til mor og barn 🙂

 Og pssst… De har lavet en unik kode til vores læsere, hvor i kan få hele 20% på ALLE deres lækre produkter i en ubegrænset periode. Halleluja!!

Minijacobi er en helt ny webshop, der forhandler en masse virkelig lækre vare som Barbara’s Choice, Milk & Co. Bow’s by Staer, byClara, GobabyGo og Loudly.

Vi har fundet nogle af vores favoritter frem til jer nedenfor. 😀

MINIJACOBI

1. Gobabygo leggings 119.- 2. Loudly t-shirt 199.- 3. Loudly kjole 379.-  4. Bows By Staer sløjfe 49.-  5. Barbara’s Choice jakke 899.- 6. Barbara’s Choice jakke kids 399. 7. Milk & co. solcreme 199.- Milk & co. hudpleje 159.- byClara Mokkasiner 399.-

Vi har fundet lidt frem til store og små, drenge og piger, så det er altså muligt at finde en masse forkælelse til både mor og barn.

Vi ville ønske at den lækre Barbara’s choice jakke fandets til de helt små drenge, men indtil Lucas og Villads bliver store nok til at passe den, kan vi drømme om at forkæle os selv, med den lange model i sart rosa.

Hvis du også kunne tænke dig at shoppe amok hos www.minijacobi.dk, så kan du lige nu vinde et gavekort på 500.- til dem på instagram. Du finder konkurrencen hos @syvogtyve

Koden du skal bruge på minijacobi.dk for at få 20% er: BANDITTERNE

Rigtig god shoppelyst!

Tak, fordi du læste med <3

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Minijacobi.dk 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

EBAY FUND #1